Lad dine medarbejdere vise deres tilhørsforhold

Lad dine medarbejdere vise deres tilhørsforhold

Er du beskæftiget i et firma, hvor der ofte er fokus på diverse arrangementer? Det kan være, at I gør alt, hvad I kan for at være synlige til diverse messer, workshops og større møder. Og i den forbindelse kan det være, at I er stødt på et problem, når det kommer til den måde, hvorpå I skal vise jeres tilhørsforhold. For lige som så mange andre firmaer eller virksomheder har I ikke noget tøj med tryk, der fortæller, hvor I hører til, I har ikke noget super sejt merchandise med jeres logo på, og I har ikke et slogan, som I kan kaste om jer med. Derfor er I nødt til at gøre noget andet. Et forslag er at vise medarbejderens tilhørsforhold med en keyhanger med plastikkort. Læs mere om det her nedenunder.

Når I skal skaffe flere leads

Når man er ude med flaget for at vise, at man er en del af et aktivt firma eller en aktiv virksomhed, så er det vigtigt, at andre kan se, hvor I hører til. Sikrer I jer det, er der nemlig større sandsynlighed for, at de vil huske jer, at de vil stifte bekendtskab med jeres firma eller virksomhed, og at I får skabt jer et vigtigt lead, som måske kan føre til mere salg i fremtiden. I skal derfor vise jeres tilhørsforhold, når I er ude blandt andre mennesker og på den måde være med til at skabe genkendelighed omkring det, som I arbejder inden for, med eller for.

Mange benytter sig af merchandise og deler glædeligt gratis ud af det

Men det er ikke altid lige let. Mange firmaer har diverse trøjer, T-shirts, kuglepenne, blokke og andre småting, som de benytter sig af, når de er ude. Det er ting, som de også velvilligt deler ud af til andre, og på den måder placerer de sig solidt på markedet, idet de vil blive husket. Og når folk kigger på den vandflaske, som de går med i deres hænder, vil de også konstant blive mindet om det firma. Og er det jeres konkurrenter, som er så aggressive, når det kommer til at vise deres tilhørsforhold, så har I en del at leve op til.

Brug en keyhanger med plastikkort

Heldigvis kan I ganske let komme godt fra start. Det kan I for eksempel gøre ved at vise medarbejdernes tilhørsforhold med en keyhanger med plastikkort. Med en sådan på brystet eller om haslen skabes der opmærksom, fordi folk vil forsøge at læse sig frem til, hvad der står på kortet. Og sørger I for at jeres logo er fremtrædende, er det helt sikkert noget, som folk vil huske på. At i reklamerer med navene på jeres medarbejdere, sikrer desuden også et mere personligt forhold, fordi man af navn kan huske, hvem det var, man snakkede sammen med. Det er noget, der skaber tillid, og det er særdeles vigtigt i den tid, som vi lever i, i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *