Navision har det hele – Læs om alle funktionerne her

Navision har det hele – Læs om alle funktionerne her

Det er vigtigt for enhver virksomhed, at den udnytter alt det potentiale, som den kommer i nærheden af. Gør man ikke det, kan man hurtigt ende med at opleve underskud. Der findes blandt andet en masse teknologi, som er rettet mod at hjælpe virksomhederne til at få overblik og skabe bedre arbejdsgange. Desværre er der mange, der enten bevidst vælger at ignorere disse redskaber, eller også nedprioriterer de dem, fordi de muligvis er for dyre. Men et program som Navision giver enhver virksomhed uvurderlig information om blandt andet økonomi og salg, og man kan med fordel få eksterne konsulenter tilknyttet, der laver det hele for dig.

Navision har igennem en lang årrække været et utrolig udbredt redskab, som rigtig mange virksomheder har gjort brug af. Den store udbredelse skyldes især, at systemet formår at samle alle de vigtigste oplysninger om virksomheden på ét og samme sted. Systemet er et såkaldt ERP-system, som står for Enterprise Ressource Planning, og dermed er der tale om et system, som kan en masse andre ting end blot at udføre bogholderi. Systemet kan blandt andet også holde styr på logistik, køb, salg, lager, produktion og projektstyring.

Et omfattende system

 

Som sagt indeholder Navision mange forskellige funktioner, som alle sammen er uvurderligt vigtige for enhver virksomhed. På det logistiske område kan Navision eksempelvis levere gennemgående analyser, og herigennem kan man hurtigt finde frem til årsagerne for potentielle afvigelser. I forhold til salg kan systemet levere overskuelige redegørelser for udviklingen. Dermed får man et godt overblik over, hvilke ting lykkes for virksomheden, og hvilke områder skal opprioriteres og videreudvikles. Med det store overblik og de gennemgående analyser, som systemet kan levere, kan man hurtigt og effektivt evaluere kunders købsadfærd, identificere tydelige tendenser og optimere arbejdsgange og forbedre virksomhedens strukturelle opbygning.

Ud over at kunne levere analyser og skabe overblik over generelle tendenser, så kan systemet også fungere som klassisk bogholder- og økonomiprogram. Faktisk er det disse funktioner, som de fleste forbinder Navision med, men i årenes løb er der blevet udviklet rigtig meget på systemet, og derfor finder man også de førnævnte funktioner. Der er kort sagt tale om et betydningsfuldt redskab for stort set alle typer virksomheder, men det er bare ikke alle, der har kapaciteten til at kunne ansætte én eller flere medarbejdere til udelukkende at arbejde med systemet. Derfor kan det være en rigtig god idé at tage kontakt til konsulenter, der har specialiseret i systemet, og som kan yde din virksomhed den helt rette service.

Navision skaber overblik og grundlag for vækst

 

Der viser sig typisk nogle generelle tendenser for virksomheders vækst eller mangel på samme. Der er blandt andet ingen tvivl om, at virksomhederne, som ikke er up-to-date med teknologiske løsninger, hurtigt brænder ud og må opgive. Hvis man derimod benytter sig af den nye teknologi, eksempelvis i form af Navision, oplever man i udpræget grad vækst, og samtidig giver Navision dig uvurderlig information om virksomhedens ve og vel og potentielle udfordringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *