Få inspiration til valg af firmagaver jul

Få inspiration til valg af firmagaver jul

Som chef er det dejligt at kunne vise medarbejderne, at man sætter pris på dem. I stedet for at gå rundt og takke hver enkelt medarbejder, kan man give firmagaver jul, som viser påskønnelsen er forsøder medarbejderens tilværelse en anelse. Samtidig giver firmagaver jul virksomheden en chance for at vise medarbejderne, at deres indsats bliver påskønnet, og at man anerkender dem som mennesker med et liv uden for arbejdspladsen.

Firmagaver jul kan være en kurv, en oplevelse eller et gavekort

En klassiker inden for firmajulegaver er en kurv med lidt lækkert. Denne kurv kan være lavet i et flot materiale, og så skal den ellers være fyldt med alskens godter og gerne også lidt vin eller øl. Denne type kurv er en sikker vinder, så længe den er fyldt med de rigtige ting. Selvom firmagaver jul i form af kurve er en god idé, kan det også være fristende at prøve lidt fornyelse, og her kommer oplevelser ind i billedet. Der er efterhånden et kæmpe stort udvalg af forskellige oplevelser, som man kan betale sig fra, og de findes i mange prisklasser, så der kan sagtens blive råd til at give oplevelser som firmagaver jul.

Læs mere om gavemuligheder på sildeforfang.dk

Vis anerkendelse og få motiverede medarbejdere igen

For eksempel kan oplevelsen bestå af et gavekort til en biograftur, men det kan også sagtens være vildere. En tur i et svævefly, et faldskærmsudspring eller ti omgange i en Lamborghini på en lukket bane kan også være gode bud, og det er faktisk kun fantasien – og firmaets budget – der sætter grænsen. Endelig kan man også vælge en lidt mere sikker firmagave til jul, nemlig et gavekort. Selvom det kan virke lidt kedeligt i forhold til et faldskærmsudspring, vil de fleste medarbejdere sætte pris på at få et gavekort, som man kan indløse til mange forskellige ting. En god idé er at give firmagaver jul i form af gavekort til en forening af forretninger eller et storcenter, så der er lidt at vælge imellem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *