Rensning af tagrender på erhvervsbygninger

Rensning af tagrender på erhvervsbygninger

Når man har en virksomhed at drive, kan det nogle gange virke uoverskueligt at have overblikket over de vedligeholdelsesmæssige opgaver. Du har måske nok i at holde styr på økonomien, strukturen i virksomheden, samt alle dine medarbejdere.

I dag er der mange virksomhedsejere, der outsourcer for eksempel rengøring, grønne arealer samt vedligeholdelse af bygninger, som for eksempel tagrenderensning. Hvorfor ikke gøre det samme og få mere tid og overskud til de opgaver, du skal løse? Der findes årsabonnementer på tagrenderensning. Så der vil helt sikkert være en løsning, der passer perfekt til dig og din virksomhed.

Få en årsaftale på tagrenderensning

De fleste ved godt, at tagrender skal renses en til to gange om året. Men mange glemmer ofte denne opgave. Specielt på ens erhvervsbygninger kan det hurtigt ryge i glemmebogen. Her er der ofte rigtig mange andre og vigtige opgaver, der kommer først.

Hvorfor ikke tegne et årsabonnement på rensning af tagrender og nedløbsrør? På den måde sikrer du, at det rent faktisk bliver gjort. Du sparer penge i længden, og du kan læne dig tilbage og lade andre gøre arbejdet.

Få renset tagrender uden lift eller stillads. Det smarte er nemlig at der bruges en meget kraftig støvsuger. Den kan fjerne alt. Blade, mos, ukrudt og andre nedfaldsting. Din virksomheds tagrender bliver på denne rene og funktionsdygtige igen. Med et årsabonnement på tagrenderensning bliver dine bygninger klar til årstidens regnskyl og blæsevejr.

Har du styr på hvad forsikringen dækker?

Som forsikringstager har du vedligeholdelsespligt. Det vil sige, at du har pligt til at rense dine tagrender, så vandet har fri passage i disse. Sker det ikke vil vandet finde en anden vej ned, og det kan have store konsekvenser for dine erhvervsbygninger. Det kan i værste tilfælde betyde råd og svamp i for eksempel udhæng. Ved at indgå en årsaftale om tagrenderensning på din erhvervsbygning sikrer du, at forsikringen dækker, hvis der skulle ske skader som følge af skybrud for eksempel. Der er ikke noget mere træls end en forsikringssag, hvor det viser sig at forsikringen ikke dækker på grund af vedligeholdelsespligt, der ikke er blevet overholdt. Det er ærgerlige penge at gå glip af.

Smart og effektiv rensning af tagrender på erhvervsbygninger

Med specialudstyr er det muligt at rense tagrender i op til 16 meters højde fra jorden af. Denne metode gør det også billigere, da der hverken skal bruges lift eller stillads.  Har du brug for at se dokumentation for, at dine tagrender er renset, tages der også gerne billeder af resultatet. På den måde sikrer du dig, at servicen er i top, og du ved, hvad du har betalt for. Et eksempel på et firma der gør dette, er https://www.groentoggraat.dk/

Med folk til at ordne vedligeholdelse af dine erhvervsbygninger kan du koncentrere dig om dit arbejde, mens fagfolk tager sig af den udvendige vedligeholdelse. Når først du har aftalen om rensning af tagrender på plads, kan du trygt skubbe det ud af dit hoved og lave det, du er allerbedst til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *