Sådan får I jeres website hostet sikkert

Sådan får I jeres website hostet sikkert

Når det kommer til at skabe en hjemmeside, så er det ikke bare nok med et fedt design og noget godt indhold. For hvis hjemmesiden ikke er sikret, så er der ingen tvivl om, at I ikke får meget ud af siden.

Og det hele handler altså om at få en hjemmeside, der er hostet sikkert. Det kræver et godt webhotel, hvor der er alt det, som I skal bruge. Hvordan finder du sådan et? Jo, det kan være lidt svært – derfor kan du nedenfor finde 3 ting, som du skal lede efter, når du skal vælge det rigtige webhotel!

Der skal være god kundeservice

For mange af os, så er det at holde en hjemmeside sikker og godt kørende ikke nødvendigvis noget, som vi er ekstremt gode til. Nogle har måske erfaring, men for de fleste, så er sådan erfaring en luksus.

Lige netop derfor er det utroligt vigtigt, at du vælger et webhotel, hvor der virkeligt er ordentlig kundeservice. For når tingene begynder at gå fra hinanden, så kan god kundeservice være med til at hjælpe med at holde din side oppe.

Eksempelvis så handler dette om, at du kan få fat i hjælp fra kundeservice, uanset hvornår på døgnet du skulle opleve et problem. Samtidig er det også vigtigt, at de kan hjælpe dig med både implementeringen af nye funktioner, problemer, som dine besøgende måtte have og meget mere.

Vælg ud fra anmeldelserne

I dag er der et hav af services, hvor der bliver anmeldt forskellige sider. Eksempelvis er Trustpilot en af de helt store, hvor du her kan finde forskellig menneskers holdning til en hjemmeside og et firma.

Ofte er det her, hvor du skal kigge, hvis du er ude at lede efter et webhotel. For en ting er, hvad de selv reklamerer med – det er altså noget helt andet, når man skal opleve det som kunde.

Ved hjælp af andre kunders anmeldelser så får du altså et godt indblik i, hvordan det er at bruge et specifikt webhotel, og det kan hjælpe dig til enten at til- eller fravælge det.

Det skal være let at skalere op

Man ved aldrig, hvordan det kommer til at gå med ens hjemmeside, for nogle gange går det hele vejen og bliver en kæmpe succes. Så er det træls, hvis du har valgt et sted, hvor du ikke kan skalere op.

For det handler ikke kun om nye funktioner, som besøgende måske ville have glæde af. Det handler også om, at hjemmesidens sikkerhed og dens stabilitet kraftigt kan påvirkes her. Så hvis du har valgt et webhotel, hvor det ikke er ligetil at skalere op, så kan uventet succes faktisk hurtigt gå hen og blive et problem.

Netop derfor skal du altså vælge et webhotel, hvor det er relativt let at tilføje og fjerne ydelser alt efter, hvad dit behov skal være. Så kan du nemlig altid skalere op, hvis det skulle blive en nødvendighed efter en nyfunden succes med hjemmesiden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *