Office 2019 – Noget alle dine medarbejder bør have

Office 2019 – Noget alle dine medarbejder bør have

Der er ’nice to have’ og ’need to have’ både når det kommer til arbejde og familieliv. I dag arbejder stort set alle firmaer med computere i en eller anden grad og derfor er den rette software ’need to have’.

Office 2019 er det nyeste skud på en stamme, der har vokset og udviklet sig igennem mange år. Her kan du læse mere om, hvorfor det er netop denne løsning, der bør være den, alle dine medarbejdere arbejder med og, hvad det er, der gør den til noget helt specielt.

Hvad er der sket siden Office 2016

Det er tre år siden Microsoft sidst kom med en stor opdatering med helt nyt navn – nemlig Office 2016. Siden har du kunnet opdatere og holde din version up to date gennem dit abonnement og det er stadig en mulighed i dag, hvis nu ikke du ønsker at skulle opdatere til en helt ny pakke.

Der er dog sket en helt del siden 2016 – opdateringer til trods – og derfor mente Microsoft også, at det var tid til en helt ny version af det kendte styreprogram.

Nogle af de features, der er kommet med i den nye Office 2019 er blandt andet, at du får en ny ’blyantfunktion’, hvor det nu bliver muligt at flytte rundt på objekter og tegne direkte på slides i programmet PowerPoint. Ud over det findes der også en række nye funktioner i programmerne:

  • Excel
  • Word
  • Outlook
  • OneNote

Der alle er med til at gøre programmet endnu lettere at arbejde i og give det en helt ny mere interaktiv brugerflade med en række nye features, der virkelig kommer til at gøre en stor forskel for den hyppige bruger.

Hvorfor skal du vælge Office 2019?

Når det kommer til argumenterne for, hvorfor du skal vælge den nye Office pakke frem for at arbejde videre med den du allerede har, så læs med  videre og  find ud af, om du skal gå fra 2016 til 2019.

Det gode ved Office er, at du køber det en gang og så har du det altid på den enhed det bliver installeret på. Sådan er det også med Office 2019, men den største fordel ved denne version er, at du ikke længere skal vælge, om du vil købe en version, der kan bruges til MAC eller en, der skal bruges på en PC.

Office 2019 er et oplagt valg for dig, der gerne vil være helt sikker på at både du og dine medarbejdere har den bedste mulige platform at arbejde på. Det giver helt nye og spændende muligheder for at arbejde sammen på tværs af maskiner og arbejde flere på de samme projekter. Og er du bange for at det bliver en lang og svær overgang, så er der ikke noget at være bekymret for. Ligesom det er let og hurtigt at købe, så er det også let at komme i gang med. Du får den samme oplevelse og brugerflade med mange flere muligheder og funktioner. Er du glad for Office 2016 vil du helt sikkert være eksalteret over Office 2019.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *