Send dine medarbejdere på kursus for større selvstændighed

UIC tilbydes der en række spændende kurser inden for IT- og webdesign. Her tilbydes der for eksempel kurser inden for brug af Excel, inden for design af hjemmeside og inden for Photoshop og bogholderi. Alle kurserne kan noget forskelligt, og henvender sig til forskellige grupper og forskellige funktioner på arbejdspladsen. De har dog til fælles at de tillader folk uden noget synderlig kendskab til IT at lære de gængse metoder, tricks og arbejdsgange helt fra bunden af. Dermed kan arbejdet med IT forblive inden for firmaets egne fire vægge frem for at udliciteres.

Et kursus i Photoshop er noget, som alle medarbejderne i et firma inden for grafisk design burde komme på. Lige meget om de ansatte ikke arbejder direkte med grafik, så er det nemlig en god ting at kunne i forbindelse med diverse arbejdsopgaver samt forståelse af, hvad der egentlig bliver produceret inden for de forskellige faggrupper. Et kursus i Photoshop er samtidig sjovt, fordi det giver en mulighed for at beskæftige sig med billedredigering på en amatørbasis såvel som på arbejdet. Dette kan give mange sjove stunder samt fine billeder, invitationer og lignende.

Et internt IT-kendskab er gavnligt for alle

Kurser i noget som Excel kan også være en utrolig god idé. Excel skulle man tro at de fleste af os har styr på, men det er faktisk noget, som rigtig mange mennesker ikke kan finde ud af. Og dette er problematisk, fordi Excel ofte er en vigtig og integreret del af mange af processerne i et privat firma. Excel bruges til kodninger, til projektfremvisninger og til bogholderi. At kunne finde ud af hvad der er op og ned i et Excel-ark er derfor en evne, som enhver medarbejder i firmaet ville kunne have enorm nytte af.

Fordelen ved at sende sine medarbejdere på kursus et sted som UIC er, at man på den måde kan integrere mange af IT-processerne internt i firmaet. Dette betyder med andre ord at man, frem for at udlicitere opgaverne til andre firmaer som ikke kender arbejdsgangen eller processerne, kan lade dem varetage af medarbejdere som man kender og stoler på. Dette skaber et bedre flow i firmaet, og det giver samtidig også et langt større niveau af tryghed og fællesskab. At betro medarbejderne med disse arbejdsopgaver vil også give dem mere selvtillid og få dem til at føle sig mere værdsatte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *