Mulighederne i Officepakken er enorme

Mulighederne i Officepakken er enorme

Selv om du endnu ikke selv har arbejdet med Microsofts sharepoint system, så er det usandsynligt, at du ikke har hørt om det, hvis du arbejder på en kontorarbejdsplads med content management systemer eller intranet.

 

Der er så mange muligheder med Microsofts officepakke, og integrationen mellem sharepoint og office 365 har skabt helt nye muligheder.

 

Mange virksomheder bruger sharepoint til at oprette websteder med. Sharepoint er et værktøj, som anvendes som en sikker måde at opbevare, organisere og dele information på næsten enhver elektronisk enhed, man kan forestille sig. Det kræver blot, at du har en webbrowser, og det kan være Microsofts Edge, men også Internet Explorer, Chrome eller Firefox kan bruges.

Det er svært at komme uden om sharepoint

Rigtig mange virksomheder bruger sharepoint til at udvikle virksomhedens intranet med, så hvis du arbejder i en større virksomhed, er der en stor sandsynlighed, at du vil møde en brugerflade i sharepoint, når du får dine interne informationer eller skal tilgå interne værktøjer eller firmaets håndbøger eller finde en kollega online.

Hvis sharepoint er nyt for dig, eller du kan se, at du på dit arbejde vil få brug for at lære systemets muligheder og funktioner bedre, er det oplagt at vælge at melde dig til et sharepoint kursus, der kan give dig den viden og de kompetencer, som du har brug for.

De grundlæggende funktioner, som du bør sætte dig ind i til at begynde med er sharepoint navigationen og søgning. Når det er på plads skal du også lære at arbejde med filer i sharepoint biblioteker og med data i lister. Derefter er det oplagt, at du lærer at oprette kommentarer og bidrag til indlæg i forskellige blogs og på wiki sites.

På et første kursus bør du også kunne lære om de muligheder, der er, for integration mellem sharepoint og Microsoft Office, så du kan begynde at se, hvordan de muligheder kan anvendes på din arbejdsplads. Det er også vigtigt, at du lærer, hvordan du bruger og vedligeholder det, der i sharepoint hedder mit websted eller my site.

Næste kursus kunne være en tur rundt om excel

Når vi taler om de utallige muligheder, der er i officepakken, så kommer vi ikke uden om excel. Det er et program, som nogle mennesker er lidt bange for, men som andre ikke ville leve uden. Det er vigtigt at sige, at excel kan bruges på mange forskellige niveauer, og du behøver ikke være ingeniør for at få glæde af programmet.

Begynd eventuelt med at tage et kursus i de grundlæggende elemener og lær, hvordan du taster dine data ind, markerer dem, så du kan flytte og kopiere. Du skal også lære at indsætte og slette hele rækker og kolonner, før du kommer til de lidt mere avancerede ting som at oprette og kopiere formler. Det er også smart at lære hvordan du tilpasser udskriften til et bestemt sidetal, da det ofte er noget, folk synes at have problemer med. Og så handler det ellers om at bruge programmet, for med øvelsen kommer glæden ved de smarte funktioner.

Tjek det ud her: https://peoplenet.dk/kurser/excel/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *