Styr på regnskabet med en bogholder

Styr på regnskabet med en bogholder

Hvis det med regnskaber ikke er din stærke side, er det nemt at miste overblikket, når det kommer til det tidspunkt, hvor der skal betales moms og skat og udbetales løn. Det er nemt at gøre det forkert, når du sidder og jonglerer med en række forskellige tal. Det kan gøre, at du ofte får rykkere fra skat om, at nu skal du altså tage dig sammen og sende dine penge. Det kan også være, at du bliver ved med at få regninger fra dem, fordi du ikke har betalt nok penge.

Hvis det hele er blevet noget råd for dig, er det en god ide, at du hyrer en bogholder til at stå for dine regnskaber. Det er ikke noget, der behøver at koste dig en bondegård. Faktisk kan det spare dig for en masse penge, når du ikke skal betale ekstra regninger og gebyrer til skat, men får betalt det hele til tiden. Det kan derfor være en rigtig god løsning for dig. Et godt bogholderfirma at kontakte er Balling Solution. De har mange års erfaring med at arbejde med mindre virksomheder og få dem på ret køl rent økonomisk.

Gør det du er god til, så klarer Balling Solutions regnskaberne

Som regel har du oprettet en virksomhed, fordi der er noget, som du er virkelig god til. Det kan for eksempel være, at du er virkelig god til at finde det helt rigtige tøj til store kvinder, eller at du er virkelig god til at brygge din egen øl. Eller at du er selvstændig håndværker og virkelig god til dit fag. Der er mange muligheder. Fælles for dem er, at det ikke er regnskaberne, der er din stærke side. Hvis det var det, ville du jo have en virksomhed, hvor du lavede det.

Når du får nogle andre til at stå for regnskaberne, kan du nemt selv stå for det, som du er god til. Du får tid og overskud til at tage nogle flere kunder ind i din håndværkervirksomhed. Du får mulighed for at møde alle dine kunder med et smil og har ikke dit regnskab kørende i baghovedet, mens du prøver at hjælpe dem med at finde det rigtige tøj. Det er derfor en rigtig god løsning for dig.

Tal med Balling Solution, inden du lukker virksomheden

Har din virksomhed så store økonomiske problemer, at du overvejer at lukke den, er det en god ide, at du taler med Balling Solution først. Med deres store ekspertise kan de nemlig få udredt din økonomi, finde ud af, hvor slemt det egentlig står til og tage en snak med skat om det. Det kan i nogle tilfælde gøre, at du faktisk ikke er nødt til at lukke din virksomhed.

Balling Solution kalder det Rescue Regnskab: læs mere her: https://ballingsolution.dk/regnskab/ –  når du virkelig har store økonomiske problemer og har brug for desperat hjælp for at få redt alle trådene ud. Det er en uvurderlig service for mange. Selv hvis du er nødt til at lukke virksomheden, er det en kæmpe hjælp, at der er orden i regnskaberne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *