2 gode grunde til at din virksomhed skal bruge miljøvenlig emballage

2 gode grunde til at din virksomhed skal bruge miljøvenlig emballage

De seneste par år har der været meget omtale af, hvordan vi mennesker bruger vores klode på den forkerte måde og derved ender med at få jorden til at gå under grundet et for højt forbrug af de farlige Co2 gasser, der påvirker vores ozonlag så negativt, at huller dannes, hvilket i bund og grund svitser jorden.

Dette har naturligvis fået mange virksomheder til at tænke ud af boksen i produktionen af deres varer og transporten af disse, eksempelvis gør webshoppen Magnetz.dk en indsats for ikke at bruge unødvendig emballage når de sender deres pakker til kunderne.

Nye tiltag sparer på Co2

Et nyt tiltag for at gøre produktion, opbevaring og transport billigere på Co2-kontoen er miljøvenlig emballage, der i nogen grad kan sikre at man som virksomhed belaster miljøet mindre, hvilket vil sige at vi som mennesker kan overleve som art på jorden i flere år end estimeret.

Miljøet er derfor den første af de mange grunde, der kan være til at ens virksomhed bør bruge miljøvenlig emballage i forbindelse med deres produktion. En anden væsentlig faktor er virksomhedens daglige omtale hos forbrugerne, det kommer hele tiden flere og flere forbrugere for øre, at man skal passe bedre på miljøet og nogle har endda hørt, at vi alene i Danmark skal nedsætte vores årlige Co2 forbrug fra 11.000 tons om året pr. indbygger til kun 2 tons pr. indbygger.

Dette medfører, at forbrugerne ser sig bedre for når de handler ind og bestiller varer, derfor er det en god grund som virksomhed at vise sin kundekreds, at man bruger emballage, der er FSC mærket eller på anden måde miljøvenligt. Et af de steder man som virksomhed kan søge hen, hvis man ønsker at undersøge mulighederne for at benytte sig af miljøvenlig emballage er Albe Emballage, der har specialiseret sig i netop dette og derfor kan tilbyde et stort udvalg af miljøhensigtsmæssige løsninger på et eventuelt emballage problem.

FSC mærkede produkter

Mange af deres produkter er FSC mærkede, hvilket vil sige at der er taget hensyn til miljøet, både i forbindelse med eventuel træfældning samt Co2 forbruget under produktionen af varerne. Derudover kan man som virksomhed købe større partier hjem af f.eks. pakketape og papkasser, plastprodukter osv. der er fremstillet af genbrugsprodukter såsom papir, plast eller andet, der er med til at nedsætte Co2 forbruget.

Det er dog ikke altid muligt at producere emballage, der er 100 % genbrug uden at det går ud over kvaliteten, derfor testet disse produkter både hos fabrikanten og hos dennes forbrugere og samarbejdspartnere således, at alles interesser varetages i en miljømæssig hensyntagen. Det er dog vigtigt at huske på, at der i forbindelse med indpakning af fødevarer ikke må bruges genbrugsmaterialer, da dette kan have en tydelig negativ effekt både smags- og sundhedsmæssigt på fødevarerne, hvilket kan medføre at slutforbrugerne ender med at blive syge.

Dog må man godt pakke konventionelle varer i egen emballage ned i kasser af genbrugspap- eller plast. Ønsker man som virksomhed af bruge de 2 gode grunde til at benytte sig af miljøvenlig emballage kan man hurtigt tage kontakt til ovennævnte virksomhed, der leverer over hele landet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *