Er jeres restaurant eller storkøkken rustet med det nyeste storkøkkenudstyr til julens pres?

Er jeres restaurant eller storkøkken rustet med det nyeste storkøkkenudstyr til julens pres?

Julen er en dejlig tid. Der bliver pyntet op med lys og figurer, købt julegaver og selvfølgelig også spist en masse mad. Selvom julen er dejlig, så kan den også være stressende for nogle. Ikke bare i butikkerne har de mange flere kunder end de plejer, men også restauranter og andre køkkener har travlt med at lave mad til julefrokoster og andre sultne selskaber. Der kan være rigtig travlt i køkkenerne rundt omkring i landet og mange er derfor også nødt til at hente ekstra arbejdskraft ind. Arbejder man i et storkøkken, kan man have brug for udstyr af høj kvalitet. På denne måde sikrer man sig, at alt bliver udnyttet så effektivt som muligt. Det er både udgifter til strømregningen og løn til medarbejderne. Ældre hvidevarer, komfurer med mere bruger rigtig meget strøm i forhold til de nyere modeller. Det kan derfor være en fornuftig investering at købe nyt gastroudstyr.

Med nyt storkøkkenudstyr kan der laves mere mad – mere effektivt

I et travlt køkken gavner det, hvis man kan få lov til at lave maden uden gener. For eksempel kan en ældre ovn være længere tid om at bage kager end en nyere. Det samme gælder for en gammel opvaskemaskine, hvor den måske ikke engang rengører ordentligt. Alt dette kan måske ses som små øjeblikke af irritation og bagateller, men det kan hobe sig op og
i det store hele være afgørende for virksomheden. Det er vigtigt for en restaurant at kunne følge med i bestillingen af ordrer og kan de ikke det, så risikerer de at miste en potentiel kunde. På grund af den ekstra travlhed i julen skal et køkken derfor være godt rustet for at kunne følge med alle de ekstra ordrer.

Køb nyt storkøkkenudstyr og skån miljøet

At lave mad kræver en masse energi. Den energi kan være i form af el eller gas og begge dele belaster miljøet. Der findes dog klimavenlige modeller af komfurer, køleskabe og andet storkøkkenudstyr. Se energistyrelsens guide her. I tider, hvor folk er blevet mere opmærksomme på, hvordan vi bedst muligt skåner miljøet, kan det tilmed være en klog strategi, hvis man stolt kan fortælle kunder, at de er med til at skåne miljøet ved at købe deres mad fra et miljøvenligt køkken. Det er altså en situation, hvor alle vinder. Virksomheden vinder på strømregningen, kunden på samvittigheden og miljøet bliver skånet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *