Sådan holder i jeres udearealer flotte

Sådan holder i jeres udearealer flotte

Ejer du en virksomhed eller offentlig institution, hvor der er store udearealer tilknyttet? Det kan godt være noget af et arbejde at have styr på meget store udendørsarealer.

Det kan være store mængder af skov, græsplæner, blomsterbede og lignende – og for rigtig mange ejere af både private og offentlige virksomheder og institutioner kan det være en umulig opgave at klare alle disse grønne områder.

Vi vil herunder komme ind på nogle af de områder, hvor det vil give mening for større og mellemstore virksomheder og offentlige institutioner at få hjælp til.

Et anlægsgartnerfirma er gerne det man samarbejder med, når man vil have hjælp udefra til sine arealer udendørs.

Arbejdsopgaver et anlægsgartnerfirma kan hjælp jer med:

Græsslåning
Har du eller i en kæmpe græsplæne, som der ikke er nogen mulighed for at i selv skan stå for, kan et anlægsgartnerfirma være en stor hjælp. Har i græsplæner så store som et fodboldsstadion, eller skal det blot stå snorlige og flot det i har, så kan en dygtig gartner være en stor hjælp. Erfaring med pasning af grønne områder som store græsplæner, kan være en god hjælp til jeres græs.

Hækklipning
Tager man skridtet videre til et lidt sværere område end græsklipning med hækklipning, så kan man også få hjælp til at klippe hæk. Har man nogle store områder med hæk, kan det være svært at holde styr på for menigmand – da det både kræver ret store maskiner og meget mandskab. Alle typer af hække kan et anlægsgartner klare, men det er især hække der er meget høj og store hvor det giver mening at få hjælp udefra. Derudover kan det være super fedt at spille for overklippede ledninger, haveaffald og mange timers i vælten.

Træfældning
Skal der fældes træer på jeres områder, kan det være en god ide at få professionel hjælp udefra. Er der store træer og mange af dem, kan det være umuligt for folk der ikke har stor erfaring i at fælde træer. Det kan godt være en stor udfordring at fatte motorsaven.

Der findes mange typer af træfældning i forskellige sværhedsgrader.

Den helt klassiske træfældning dækker fældning af træer på en ret klassisk måde. Det kan blive nødvendigt at bruge kiler og lignende, hvis træet skævt – ellers er det træfældning med motorsav.

Er træerne meget skæve, rådne eller på en anden måde en udfordring kan det være en nødvendighed at gøre brug af spil og wire, og der er det en nødvendighed at gøre brug af professionelle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *