Black Friday 2016 nærmer sig – hvad skal du være opmærksom på?

Black Friday 2016 nærmer sig – hvad skal du være opmærksom på?

Black Friday finder i år sted d. 25 november. Dagen stammer selvfølgelig fra USA, men for hvert år der går bliver den større og større i Danmark. Derfor har vi her samlet en række tips til dig, så du kan få mest muligt ud af dagen.

Black Fridays oprindelse
USA Selvom kunderne elsker Black Friday, fordi dagen som sagt ligger så tæt op af julen og dermed er lig med besparelser på julegaver, så er butikkerne det selvfølgelig ikke. Den første Black Friday fandt sted tilbage i 60’erne i USA. Den blev holdt lige efter Thanksgiving, altså meget tæt på jul, og sådan har det været lige siden. Juletiden er den tid, hvor butikkerne tjener mest ind, men da Black Friday med tiden er blevet et så stort fænomen, er der for mange af dem ingen vej uden om dagen. De bliver nødt til at følge med tiden og konkurrencen, hvilket godt kan give et underskud hos dem.

Black Friday giver stress og utålmodige kunder

Mange butikker og firmaer skal passe på med at være alt for gode til at reklamere for deres gode tilbud på Black Friday. De kan nemt komme ud for, at kunder bombarderer dem med ordrer på nettet, og at der i firmaet simpelthen ikke er nok personale til at tage sig af de mange kunder. Da det kan resultere i meget utilfredse kunder og dårlige anmeldelser, skal man som firma passe på, at man ikke ødelægger det for sig selv.

Ting, der forventes at sælge godt på Black Friday 2016

Hvidevarer og elektronik – Skal du have skiftet nogle hvidevarer i hjemmet, så kan det være en fordel at vente indtil black friday, her finder du nemlig tilbud på alt fra kaffemaskiner, til vaskemaskiner, tørretumblere, køleskabe, ovne og meget mere.

Mode – Modetøj er noget af det der sælger allerbedst på black friday, det skyldes primært de store rabatter som man kan finde online. De store netbutikker indenfor mode plejer at kører med tilbud op til 50-60%.

Kontorartikler – Diverse kontorartikler plejer at sælge godt på black friday, det kan være alt fra diverse kontormaskiner som lamineringsmaskiner, til papir, printerpatroner og meget mere.

Oplevelser – Oplevelser ser ud til at blive mere og mere populært at give som gave, de fleste af os føler efterhånden at vi har alt hvad vi skal bruge, men måske er det i virkeligheden mere indhold som vi mangler. På denne side kan du se udvalget af oplevelsesgaver fra en lang række af landets største udbydere inden for oplevelsesgaver, på siden kan du ligeledes finde en gave til ham.

En række råd til forbrugeren

Sørg for at være velvidende om, hvilke varer, du vil gå efter. På den måde undgår du impulskøb.
Der er to måder, du kan deltage i Black Friday 2016 på. Du kan vælge at stresse rundt i butikkerne, eller du kan vælge at sidde hjemme i trygge rammer og bestille varer på nettet i stedet. Begge dele har sine fordele og ulemper.
Hvis du vælger at stresse rundt i butikkerne, skal du huske at undersøge på forhånd, hvilke butikker der holder Black Friday, og hvilke der ikke gør. Så render du ikke forgæves, og på den måde sparer du tid.
Gå på de sociale medier og hold øje med, om forhandlerne af de produkter, du er på udkig efter, poster vigtig information.
Black Friday ligger så tæt på juleaften, at du ligeså godt kan få gjort dine julegavekøb på den dag.
Gå et smut i butikkerne inden for at tjekke, hvad priserne er på dine favoritvarer. På den måde ved du, hvor meget du sparer på dem, når du slår til på Black Friday.
Mange forhandlere sælger ikke altid de nyeste versioner af deres varer på Black Friday, så husk at tjekke versionen inden dit køb. Så er du sikker på, du ikke får en forkert udgave med hjem.
Vent ikke til sidste øjeblik med dine julegavekøb – køb dem billigt på Black Friday

Skynd dig at finde ud af, hvad venner og familie ønsker sig til jul, så du kan få overstået alle julegavekøbene på Black Friday. Vær dog opmærksom på, at Black Friday ikke betyder kæmpe tilbud på alle varer. Man regner med, at der i gennemsnit er omkring 20 procent rabat på hver vare, men nogle varer sparer du ikke det store på, så husk at forholde dig kritisk til alle priserne på trods af, at du handler ind på den største tilbudsdag, der findes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *