Arbejdsopgaver for en ejendomsadministrator

Arbejdsopgaver for en ejendomsadministrator

Mange har hørt udtrykket boligadministration eller ejendomsadministration, men de færreste ved hvad det reelt omfatter og hvad sådan en i realiteten laver af opgaver.

Vi vil i denne artikel forklare hvad en bolig/ejendomsadministration laver.

Først og fremmest anbefaler vi Arentoft Ejendomsadministration hvis man vil gøre brug af en ejendomsadministration.

En ejendomsadministration er gerne tilknyttet en andelsboligforening eller ejerforening. Her er det deres job at være styre foreningens drift økonomisk, juridisk og praktisk. Opgaverne er meget forskellige for en administrator. Opkrævning af bidrag og boligafgift og betaling af regninger er naturligvis vigtigt, men det kan være at holde styr på aftaler indgået om vand og varme samt hjælpe med valg af hvilken fællesantenne ejendommen skal tilbyde.

Mange af opgaverne, virker ved første øjekast ret små, men ganget op i rigtig mange ejendomme med forskellige interesser kan det hurtigt blive til en stor opgave.

Derudover er der rigtig meget jura og økonomi indblandet. Det gør, at en ejendomsadministrator skal kunne håndtere mange forskellige arbejdsopgaver.

Arbejdet for en ejendomsadministrator kan udover det ovenstående også omfatte, udlejning af tomme lokaler og boliger, drift og vedligeholdelse af ejendomme, hvor der skal indgås aftaler med håndværkere. Derudover den daglige kontakt med beboere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *