Byg medarbejderne op med længere ferie

Byg medarbejderne op med længere ferie

Medarbejdere der får længer ferier er mere friske til at give den en skalle på arbejdet, når de kommer tilbage til arbejdet igen. Flere gange er det vist, at medarbejde med lidt længer ferie er mere friske og har mere gå-på mod når de kommer tilbage fra ferien.

Folk omkring midtvejskriser, kan også bruge ferie til at få vendt krisen til glæde igen – og her kan det også være en fordel med lidt længere ferie.

Det kan derfor nogle gange være en god ide fra arbejdspladsen at give en ekstra uges ferie i sommerperioden eksempelvis.

Typer af ferier
Der er flere typer af ferier der vil være gode til medarbejdere der skal stresse af, og opbygge sig selv til et nyt spændende arbejdsår. Nogle er bedst til helt afslappede ferier, hvor man er helt for sig selv – andre vil helst til en storby og shoppe, og se en masse spændende ting. Mange er et sted midt imellem hvor sol, strand og pool på en helt almindelig charterferie er det der skal til, kombineret med lidt ferie i hjemmet.

Hold ferie i Danmark
Danmark byder på mange forskellige spændende feriedestinationer. VI har i Danmark rigtig mange dejlige badelande, som du kan tage til. Det kan både være badelande der er knyttet til en campingplads eller hvor badelande er selvstændigt.

At tage på camping kan være en rigtig god måde at holde ferie i Danmark. Der er efterhånden mange lækre campingpladser i Danmark, både til billige penge, men også en del luksus campingpladser. Har i børn er det tit og ofte en af de bedste måder at holde ferie på – finder i en god campingplads er i sikret en super campingferie.

Feriedestinationer sydpå
Destinationen for din ferie er vigtig for at få det meste ud af din ferie. Destinationen kan både være sydpå i et spændende sydeuropæisk land, eller et fedt sommerhus på vestkysten af Danmark. Det kommer meget an på hvad du er til, har økonomi til og kan rumme.

Rigtig mange vælger at tage en uge eller to sydpå i deres ferie. Danskerne plejer at vælge meget af de samme destinationer.

Er du til kør-selv-ferier er især Italien med lidoen og tildels Frankrig og Kroatien tit målet for en kør selv ferie. Her er der mulighed for at køre til lækre kystnære områder i en tid der er til at holde ud. Er man mere til en charterferie med fly og hotel går ferien tit til en spansk eller græsk ø, eller til Alanya kysten i Tyrkiet hvor flere og flere danskere også vælger at tage ned.

Fælles er tit at man søger et andet land, for at se noget andet – samt at være lidt mere sikker på at få en sommer med godt vejr. Herhjemme er sommeren tit meget ustadig, men tager man til et af disse Sydeuropæiske lande er man mere sikker på at få godt vejr på sin ferie.

Derudover skabes der tit en speciel feriestemning ligeså snart man taget en tur ud af landet og tusinde kilometer væk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *