Svensk altanfirma går ind i Danmark

Svensk altanfirma går ind i Danmark

Det danske firma Kontech A/S er blevet opkøbt af et svensk altanfirma. Det skriver Kontech i A/S i en pressemeddelelse, der er at finde på deres hjemmeside. Balco A/S er det svenske altanfirma, som har købt og overtaget det danske altanfirma fra 9. juni 2015.

Altanfirmaerne har dagen i dag stadig 2 separate hjemmesider, men både Kontech og Balcos danske hjemmesider er at finde, når du søger efter altaner.

Direktøren for det danske Kontech firma, har i længere tid haft et ønske om at trappe ned – og her bød sig en god mulighed for at sikre firmaets overlevelse ved at sælge firmaet og den videre drift til svenske Balco.

Balco har på det danske marked længe været kendt for at være speciel stærkt på altaner med glaslukningen, men lige som Kontech har de været en totalleverandør indenfor altaner og er derfor et godt match med danske Kontech.

Indtil videre beholder Kontech navnet og organisationen, hvilket er grunden til at du stadig kan finde dem på deres danske hjemmesider, samtidig med at Balco har fået oprettet en dansk hjemmeside som pendant til deres svenske.

Kontech A/S har i Danmark i 20 år været kendt for totalløsninger indenfor altanbyggeri. Virksomheden har 30 ansatte som ved salget overgår til Balco. Det danske selskab omsatte for ca. 70 millioner årligt.

På Balcos danske hjemmeside finder du alt hvad du skal vide, hvis i skal have ny Altan. Balco sælger også til private, men da løsningerne tit er store, er det ofte boligforeninger og lignende der er kunder i Altanfirmaet.

Altanerne er af rigtig høj kvalitet, og der er gjort rigtig meget ud af sikkerheden. En altan kan være rigtig farlig at begi sig rundt på, hvis den ikke er er serviceret og det kan være en falsk tryghed at gå ud på altanen. Gamle u vedligeholdte altaner kan være tæt på at falde sammen og det er derfor en god ide at få et tjek engang imellem.

Der er mange fordele ved at få en altan tilknyttet dit hjem. Værdien på ejendomme og lejligheder stiger betragteligt, når der kommer en altan på. En højere værdi på markedet af ejendomme og boliger gør at investeringen i det lange løb, tit bliver meget mere givtig. Derfor kan det fra et økonomisk perspektiv, være en rigtig god ide at få en altan på boligen. Derudover giver det mere plads i hjemmet, som både er en fordel lige nu – og får investeringen som helhed.

Er du interesseret i at læse mere omkring Balcos køb af Kontech, kan du læses mere i artiklen på business-broker her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *