Motiver medarbejderne til at tage cyklen på arbejde og få gladere og mere effektive medarbejdere

Motiver medarbejderne til at tage cyklen på arbejde og få gladere og mere effektive medarbejdere

Rigtig mange sidder ned hele dagen, og får man ikke rørt sig i fritiden kan det være bekosteligt, også for virksomheden. Derfor er det en rigtig god ide fra virksomhedens side, at gøre nogle tiltag for at medarbejderne får motion i dagligdagen,

Hvordan kan virksomheden opildne til mere motion?

En af de måder hvorpå man let kan få pakket mere motion ind i medarbejders hverdag, er hvis man kan få dem til at tage cyklen på arbejde i stedet for bilen.

Har man mulighed for det, er det en rigtig god ide at placere sin virksomhed i nærheden af togstationen, da man på den måde vil kunne give pendlere mulighed for at stille en cykel på stationen og på den måde får rørt sig på vej til arbejdet i stedet for at tage bilen.

Derudover er det naturligvis en god ide, at have en god, måske aflåst cykelparkering så man på den måde sikrer sig at medarbejdernes cykler står i sikkerhed, imens de er på arbejde.

En af de måder hvorpå man også kan motivere medarbejderne til at tage cyklen på arbejde, kan være ved at give et lille tilskud til en god cykel. Det kan være i fødselsdagsgave eller julegave, hvor virksomheden alligevel giver gaver, at man kan give et gavekort til en cykelbutik. En god cykelbutik at kunne give et gavekort til, kunne være onlinebutikken cyclingshop.dk, hvor du finder masser af gode cykelprodukter.

For at få medarbejderne til at tage cyklen, kan det være en god ide at have et skab til medarbejderne på arbejdspladsen til småting, som man skal bruge når man har været ude at cykle. Det kan være der er nogle der har brug for at kunne have lidt skiftetøj, deodorant, parfume eller deres gode billige hårprodukter stående, så man kan gøre sig klar til arbejdet på arbejdspladsen.

Mange vil måske finde det irriterende at føle sig svedig og med grimt hår, når man har valgt at tage cyklen på arbejde – har man et lille opbevaringsrum til sine ting på arbejdspladsen når man har cyklet, er man lidt uden om denne problematik.

Kan du generelt højne aktivitetsniveauet motionsmæssigt som leder af en virksomhed, kan du med garanti få oppet aktivitetsniveauet som medarbejderne ligger for dagen, mens de er på arbejde.

Derudover kan det også være en god idé at tilbyde medarbejderne fri morgenmad, og en morgenmad som er både sund og lækker. Den skal gerne være protein- og fiberrig. Proteiner og fibre mætter nemlig rigtig godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *