Få en spritny bil med erhvervsleasing

Få en spritny bil med erhvervsleasing

Reparationer kan have en stor påvirkning på din virksomheds likviditet, og alt efter hvor mange biler du har i din virksomhed, kan det være med til at nogle af jeres regninger ikke altid vil blive betalt til tiden. At i skal bruge mange penge på at ordne jeres biler er heller ikke den eneste ulempe ved at eje egne biler. En af de andre store ulemper er også den værditab, som du skal tage højde for. Når noget taber sin værdi i din virksomhed, vil det også betyde at virksomheden teoretisk set, vil blive mindre værd.

Dette kan du undgå ved at finde en god virksomhed, som tilbyder erhvervsleasing. Med erhvervsleasing skal du kun betale et fast beløb pr. måned, og du så behøver du ikke tænke på værditab eller uventede reparationer. I stedet for skal du kun betale for de ting, som du i forvejen havde forventet, nemlig forsikringer, brændstof og andre udgifter, som du kunne have forudset. Erhvervsleasing er fremtiden, og vil herunder give dig mange årsager til hvorfor at du burde vælge erhvervsleasing fremfor at købe nogle biler selv.

Derfor skal du erhvervslease

Som vi nævnte før, kan du forvente at alle virksomheder i fremtiden vil fokusere på erhvervsleasing. Dette skyldes, at erhvervsleasing giver dig mulighed for at holde dit fulde fokus på din virksomheds kerneforretning. Hvis du sælger et produkt, gider du ikke at skulle til at slås med en mekaniker om hvor meget han skal have, for at lave din bil. Dette er også hvad man i gode gamle dage kaldte for outsourcing.

En af de andre ting, som erhvervsleasing også gør for dig, er at du undgår en alt for stor belastning af den likviditet, som din virksomhed besidder. Jo mindre du behøver at holde tilbage i reserve, desto mere kan du også fokusere på at investere i virksomheden, enten i nye produkter, eller til en ny hjemmeside, som gør at du vil konvertere bedre.

Da nogle leasingselskaber også har et samarbejde med udenlandske leverandører af biler, ligesom at de også har et samarbejde med mange tankstationer, kan du få gode rabatter på den brændstof, som du bruger. Du har også muligheden for at få en bil til en lavere pris, end hvad du skulle give nede hos en forhandler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *