Teambuilding på vandet

Teambuilding på vandet

Få det en god teambuilding tur på vandet
Team building er vigtigt for hvert et firma. At have et godt samarbejde på arbejdspladsen er alfa og omega, når man skal være sammen i 8 timer om dagen.
På arbejdspladser der fungere er der selvsagt mindre stridigheder, og det kommer virksomheden til gode i sidste ende. Derfor er det vigtigt at man også har planer for, hvordan man skal have rystet teamet sammen, så de bliver gode arbejdskammerater, og kan holde ud af at være sammen i så mange timer om dagen.
Nu nærmer sommeren sig, og det er den bedste årstids at lave team building på. Her kan du benytte de mange udendørs muligheder vi har i Danmark, med den lange kyststrækning,
Herunder har vi listet nogle ideer, til hvilke teambuilding ting du kan lave med dit firma, for at få en hel fantastisk dag og blive rystet sammen i firmaet.

Tag på en fisketur.
Pak dit fiskegrej sammen og tag på en fisketur. Vi har rigtig mange lækre havne rundt omkring i de danske byer, så her er rig mulighed for at tage på en spændende fisketur. Mange steder kan du leje eller låne en fiskestang, hvis i ikke selv har en. Her er rig mulighed for at fange masser af forskellige arter, diverse fladfisk, torsk, hornfisk, makrel, sild og mange andre.
En guidet fisketur, af en god skipper er en rigtig fed måde at lave teambuilding på.

Dykkertur

En instrueret dykkertur kan også være en super oplevelse. De fleste kunne rigtig godt tænke sig at prøve at dykke, og her er en mulighed for at man kan tage på en fælles dykkertur. Det skal selvfølgelig være med en god instruktør, der ved hvordan man håndtere en håndfuld nye dykkere, så det sikkerhedsmæssige er i orden.

Vandsjov
Er vejret rigtig godt, er der lagt op til vandsjov. Mange danske havne har hurtige både, hvor man kan leje sig ind til at stå på vandski, eller blive sejlet i en ring efter. Det kan også være disse bananringe hvor man kan sidde på. Jetski, vandscootere og mange andre ting er der at finde at lave på vandet.

Sejltur i kanalerne
Københavns kanaler er rigtig smukke fra vandet af. Derfor kan der laves en hyggelig sejltur i københavns kanaler, hvor man evt. kan gøre flere stop undervejs. Dertil kan man spise en lækker frokost i en af de mange rigtig gode restauranter.

Der er rigtig mange fede teambuilding muligheder på vandet, når det danske vejr viser sig fra sin bedste side. Tag et kig i jeres nærmeste havne, om der er gode muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *