Snør vandrestøvlerne og tag på teambuilding-tur

Snør vandrestøvlerne og tag på teambuilding-tur

Det kan handle om alt fra at lave mad sammen (fra finere gastronomi til bål i naturen), at være kreative og udfolde sig kunstnerisk sammen til at være sammen om at bygge noget, udfordre hinanden i naturen eller inden døre eller noget helt andet.

Det handler om at lave noget sammen
Nøgleordet er ’sammen’. For teambuilding handler netop om at ryste et hold godt sammen, så man bagefter arbejder endnu bedre sammen og har større forståelse for og kendskab til hinanden. På Teambuilding.dk kan du få en oversigt over masser af teambuilding-aktiviteter. Læs mere om teambuilding.dk her.

Teambuilding i naturen
Der er mange gode teambuilding-øvelser til både indendørs og udendørs brug. Men generelt gør det bare noget ved os at tage ud i naturen sammen. Så er det muligt, kan det absolut anbefales at tage vandrestøvler på og lave noget sammen ude i det fri.

Der sker noget med os, når vi er sammen i naturen. Det gælder både for børn og voksne. Og ofte er naturoplevelserne de oplevelser, som vi husker bedst – og som har rykket os mest.

Så måske skal julegaven til medarbejderne være et par nye vandrestøvler til forårets firma-teambuilding-tur i naturen.

Skal I ikke på den helt krævende tur off-road, kan et par vandresko måske klare opgaven. Der er masser af smarte modeller til både herrer og damer. Og så kan de også bruges til fritidsbrug efter teambuilding-dagen.

Vandretur og stifinding

En vandretur sammen er et godt udgangspunkt. Skal vandreturen krydres med aktiviteter, der også udfordrer hovedet og den kreative sans og evnerne til at samarbejde, kan turen for eksempel udvides med stifinding. Det kan foregå både med og uden GPS. Og det kan foregå både ude i naturen og i byen.

Skal deltagerne forcere ujævnt og vanskeligt terræn på turen, kan det være en god idé at udstyre dem med vandrestøvler og bede dem tage praktisk tøj på, der kan klare vind og vejr. Skal de på en kortere tur rundt i byen, er det nok med et par gode vandresko og behageligt tøj.

En vandretur – hvad enten den foregår i naturen eller i byen – giver god lejlighed til at tale sammen uden at blive forstyrret af telefoner og computere (der selvfølgelig er forbudte at bruge på teambuilding-turen).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *