Skærm af for solen og arbejd mere effektivt

Skærm af for solen og arbejd mere effektivt

Kalenderen nærmer sig 1 maj, og med flere lyse timer i sigte, samt betydeligt varmere vejr bliver mange kontorer og arbejdspladser nærmest ulidelige at befinde sig på og i. Heldigvis er der flere tiltag du kan gøre brug af, for at sikre dig at din arbejdsplads er til at holde ud at være på i sommermånederne der står for døren.
Udover naturligvis at sørge for at have slukket for radiatoren, og være flittig med udluftningen – måske at have bordblæsere klar, kan du gøre flere ting for at formindske solens indtrængning i skærmene på kontoret, samt at tage toppen af den varme som solens stråler.

Beskyt vinduerne med solafskærmning

Solafskærmning er en af de mest effektive måder at sikre sig en arbejdsplads der er til at holde ud at arbejde på, i de varme måneder.

Solens stråler skaber både et irritationsmoment for alle der arbejder ved en computerskærm, for strålerne gør det til en næsten umulig opgave at se hvad der står på skærmen. Derudover skaber strålerne et godt overophedet lokale.

Sikrer du dine vinduer med solafskærmning er du sikret et lokale, der har større sandsynlighed for at kunne bruges til at arbejde i, i de varme måneder.

Hvordan sikrer du vinduerne mod sollys?
Den mest almindelige metode til at beskytte vinduer, og dermed medarbejderne på kontoret mod hede og sollys i computerskærmene er ved indkøb og montering af vinduesfolie til vinduerne.

Vinduesfolie er varme og lys reducerende folie der bliver klæbet på vinduerne, så sollyset ikke trænger igennem på samme måde.
Folien kan fås i mange forskellige materialer og udseender. Vil du gerne stadig have lys ind, men beskytte dig mod varme og reflekterende stråler kan klar vinduesfilm være at foretrække, men ellers kan man montere mattereret eller frosted vinduesfilm.

Vil du bruge vinduesfolien som en måde at brande virksomheden lidt på, kan du også få folien lavet med tekst og logoer, så du kan brande dig for forbipasserende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *