Øg hygiejnen på arbejdspladsen med hånddesinfektion

Øg hygiejnen på arbejdspladsen med hånddesinfektion

Dispensere med håndsprit er et godt værktøj til at afbryde smitteveje, og dermed minimere antallet af sygedage.

På arbejdspladser, skoler og andre steder hvor der færdes mange mennesker, vil bakterier og vira helt naturligt blive spredt mellem mennesker. Her er en af de største smittekilder dårlig håndhygiejne. Ikke alle medarbejdere, elever og kunder, er nemlig lige grundige til at vaske hænder, foruden at ikke alle må forventes at vaske hænder hyppigt nok. Dette gør, at bakterier kan spredes via håndtryk samt dørgreb og andre overflader som man typisk har kontakt med i løbet af en dag.

Afbryd smitteveje med håndsprit
En effektiv måde til at forhindre at bakterier spredes mellem medarbejder- og kundegrupper, er ved at benytte håndsprit. For mest effektiv brug, kan håndspritten stilles til rådighed i indgangsområder, samt i forbindelse med virksomhedens kantine og/eller køkken. Dette gøres lettest med en berøringsfri dispenser til hånddesinfektion. Dispenseren kan med fordel udstyres med et skilt, som opfordrer til at man eksempelvis altid gør brug af håndsprit, inden at man benytter virksomhedens buffet.

Dispensere til hånddesinfektion fås i dag ned til priser fra blot 100,- kroner. Hertil skal købes refiler, indeholdende enten håndsprit eller alternativt refiler med desinfektionsskum.

God håndhygiejne kan nedbringe sygefraværet
Dårlig håndhygiejne, er en af de største grunde til at eksempelvis influenza spreder sig mellem medarbejdere. Ved at bruge hånddesinfektion, er der derfor en stor sandsynlighed for, at man kan nedbringe sit sygefravær.

Medarbejdere som ligger syge, kan aflæses direkte på bundlinjen. Netop derfor, kan det hurtigt vise sig som en god investering, at øge hygiejnen for herved at forebygge sygdom. Det kan derfor være klogt, at regne lidt på, hvor mange penge at jeres virksomhed vil kunne spare, hvis I eksempelvis formår at nedbringe sygefraværet med eksempelvis 10% eller 20%. Ofte er der tale om ikke ubetydelige beløb, som kan hentes denne vej igennem.

Køb dine dispensere og refiler online
HUMA.dk har et stort sortiment af rengøringsartikler, herunder et stort udvalg af hånddesinfektion. Her finder du alt fra små beholdere af håndsprit i lommestørrelse, op til større dispenserløsninger som beskrevet ovenfor.

Ønsker du en billig og driftstabil dispenserløsning, anbefaler HUMA.dk håndsprit dispenserne fra Purell. Disse dispensere har en lav kostpris, er lette at sætte op, og kommer med medfølgende batterier, som holder i lang tid. HUMA.dk sælger dog også dispensere fra Tork, Katrin, Deb og Plum, såfremt at du måtte have specielle ønsker til eksempelvis det æstestiske udtryk på dispenserne. Således er det eksempelvis muligt at købe eksklusive dispensere i rustfrit stål, som passer godt ind i eksempelvis high-end kontormiljøer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *